Om Strömstad Mat

Sveriges generösaste färskvarubutik

Välkommen till matbutiken med ett stort utbud till små priser. Mat ska vara en upplevelse och vårt mål är att inspirera dig varje dag med mängder av färska varor som alltid smakar mer än de kostar.

Att gå innanför våra dörrar är som att kliva ut på en torgmarknad. Här hittar du solmogna tomater och frukter från när och fjärran. Och vår charkdisk rymmer så många färska filéer och fransyskor och flankstekar att vi funderar på att sätta upp en karta där du kan se var i disken de olika köttbitarna finns. Vi både hängmörar och styckar vårt kött på plats i butiken och om du undrar varför det doftar som på ett bageri här, så är det för att vi varje dag bakar ett berg av färskt bröd. Här kan du botanisera bland charkuterier, lagrade drömostar och färsk fisk från den svenska västkusten. Och när du har gjort det, så kommer du förstå att allt vi säljer smakar mer än vad det kostar.

Vi som jobbar på Strömstad Mat

Helene Wall  Butikschef Jag har arbetat inom denna bransch i stort sett hela mitt yrkesliv. Jag älskar mat av alla slag och improviserar gärna och testar mig fram i min matlagning. Jag tycker det är intressant med nya mat trender och jag fascineras av råvarans livscykel, hela vägen från jord till bord.  Jag brinner för att ge dig en butikupplevelse utöver det vanliga och hjälper mer än gärna till med inspiration och svarar på frågor du kan ha gällande vår butik eller våra produkter. Mitt mål är att du som kund ska känna dig nöjd! helene.wall@stromstadmat.se

Till toppen