Köttdisken

Här hittar du både det svenska närproducerade köttet och utländska ursprungsmärkta köttdetaljer. Oavsett vad du är ute efter kan du vara säker på att vi varit noggranna i vårt urval. Dessutom hängmörar vi vårt kött här i butiken och våra egna styckare ser till att du får bitarna precis så som du vill ha dem.

Gränslöst bra kött

Vår köttdisk breder ut sig som en världskarta. Om än något skev, eftersom den största delen av disken består av kött från Sverige. Vi vill gärna främja den svenska produktionen. Men så har vi också ett fint urval av kött från andra hörn av världen. Här hittar du bland annat kött från rasdjur från det sydamerikanska pampaslandskapet. Och när vi hämtar hem köttdetaljer gör vi det förstås med stor omsorg, från råvaruleverantörer som tar hänsyn till miljön och till djuren. Det är en förutsättning för att kunna erbjuda kött av högsta kvalitet. Vårt kött är alltid tydligt ursprungsmärkt, så att du lätt hittar det du är ute efter.

Hängmörat och styckat i butik

För att kunna erbjuda dig allra bästa kvalitet hängmörar vi utvalda delar här i butiken. Och i disken träffar du våra styckare, som inte bara ser till att du får köttbitarna i den tjocklek du vill ha dem, de bjuder också på sin expertis och erfarenhet. Fråga dem om du är osäker på vilket kött som passar till vilken maträtt – eller om du bara vill veta mer om just det köttet du valt att köpa hem.

Noggrann kontroll och hantering

Vi ställer också höga krav på kontroll och hantering av vårt kött. Varje dag får vi en till fem köttleveranser och när köttet levereras protokollför vi temperaturen så att vi kan gå tillbaka i historiken – om något mot förmodan skulle vara felaktigt. Alla pallar och kartonger synas dessutom rutinmässigt i sömmarna så att de är hela och rena när de anländer. För att inte bryta kylkedjan körs de sedan direkt in i den 2-gradiga kylen där det datummässigt är först in och först ut som gäller.

Beställ dina råvaror i förväg

Vi arbetar för att ha en snabb omsättning på kött, därför hittar du oftast det du är ute efter hos oss. Men står du inför ett större köp, om du till exempel ska bjuda in till fest, är du varmt välkommen att lägga din beställning hos oss i förväg så plockar vi fram de bästa råvarorna åt dig.

Köttgaranti

Vi väljer våra råvaruleverantörer varsamt och vi är väldigt noggranna i hanteringen av våra kött- och charkprodukter. När du handlar hos oss kan du lita på att köttet är färskt och styckat i butiken. Och ursprungsmärkningen är alltid tydlig. Om du trots det skulle vara missnöjd med kvaliteten, ta med dig förpackningen och kvittot så ger vi dig tredubbla pengarna tillbaka.

Chark-, ost- och delidisken

I vår delikatessdisk är den ena dagen inte den andra lik. Här bjuder vi på ett levande sortiment, med allt från italienska lufttorkade skinkor och lagrade hårdostar till ett generöst utbud av oliver och goda tillbehör till ostbrickan.

Besök vår delikatessdisk

Fiskdisken

Vår fiskdisk bjuder både på det färska och det frysta, på nyfångad fisk från svenska vatten och delikatesser från utländska hamnar. Plus egna inläggningar och andra färdiga läckerheter. Och allt vi säljer stöttar det hållbara fisket och är förstås både miljöcertifierat och KRAV-märkt.

Besök vår fiskdisk

Till toppen