Havets alla läckerheter samlade

Vår fiskdisk bjuder både på det färska och det frysta, på nyfångad fisk från svenska vatten och delikatesser från utländska hamnar. Plus egna inläggningar och andra färdiga läckerheter. Och allt vi säljer stöttar det hållbara fisket och är förstås både miljöcertifierat och KRAV-märkt.

Färsk fisk och fantastiska färdigrätter

I vår fiskdisk ryms det både nyfångad fisk från den svenska västkusten och delikatesser från utländska hamnar. Här hittar du inhemska havskräftor och landets bästa lax. Men också irländska krabbor och spanska musslor. Förutom alla färska läckerheter har vi också en uppsjö av frysta skaldjur och fisk som både är rökt och gravad.

Miljömärkt fisk från de sju haven

En stor del av vårt sortiment kommer från den svenska västkusten, närmare bestämt från Falkenberg. Vår leverantör heter Falkenberg Seafood och de fiskar från egna båtar utanför Glommens Fiskehamn. Våra utländska inslag kommer från många olika delar av världen, men de har alla en sak gemensamt; vi säljer nämligen bara fisk som är miljömärkt i enlighet med hållbart fiske. Därför hittar du inte fisk hos oss som är rödlistad av världsnaturfonden WWF. Det innebär att du som kund bidrar till att stoppa överfiske och skadliga fiskemetoder.

Mer än bara färsk fisk och skaldjur

Är du ute efter något gott till helgens picknick som du smidigt kan ta med dig? Eller kanske helt enkelt något lätt till lunchen? Då kan vi tipsa dig om vår manuella delikatessdisk där du nu hittar allt ifrån olika typer av härliga sallader som nudel- och pastasallad till kycklingspett och smarriga såser & röror – allt tillagat av vår egna kock Patrik. Prova till exempel räkröran som fyllning till en tunnbrödsrulle! Är det något du saknar i sortimentet? Säg till så ska vi se vad vi kan göra!

Köttdisken

Här hittar du både det svenska närproducerade köttet och utländska ursprungsmärkta delikatessbitar. Oavsett vad du är ute efter kan du vara säker på att vi varit noggranna i vårt urval. Dessutom hängmörar vi vårt kött här i butiken och våra egna styckare ser till att du får bitarna precis så som du vill ha dem.

Besök vår köttdisk

Chark-, ost- och delidisken

I vår delikatessdisk är den ena dagen inte den andra lik. Här bjuder vi på ett levande sortiment, med allt från italienska lufttorkade skinkor och lagrade hårdostar till ett generöst utbud av oliver och goda tillbehör till ostbrickan.

Besök vår delikatessdisk

Till toppen