Ekologiskt

Vårt mål är att inspirera dig med färska råvaror och ett sortiment som alltid smakar mer än det kostar. Det här gäller även vårt utbud av ekologiska varor – idag hittar du fler än 1000 ekologiska varor från en rad olika varumärken.
Vi vill göra det enkelt för dig att välja ekologiskt!

Vi önskar dig välkommen att botanisera i vårt utbud!

stromstad_knapp

 

Nedan följer ett axplock av vårt ekologiska sortiment:

Frukt & Grönt

Allt från säsongens grödor till frukt som inte färdats hela globen runt. Då frukter och grönsaker är ekologiska innebär det att de fått växa och mogna på sina egna villkor, utan att syntetiska kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel använts. I vårt utbud av frukt och grönt hittar du idag över 200 produkter.

Bröd & Bageri

När du besöker oss kommer du högst troligt notera doften av bröd – likt den oemotståndliga doften som svävar kring ett bageri. Vi bakar varje dag ett berg av bröd i vår butik och nu har vi även nybakat ekologiskt bröd i vårt sortiment.

Kolonial

Kolonialavdelningen är det som kan beskrivas som skafferiets avdelning. Här har du bland annat torrvaror som mjöl och kryddor, kaffe och te samt pasta och andra basvaror för våra måltider. Vårt ekologiska utbud omfattar över 300 varor med leverantörer som Spicemaster, Urtekram, Renée Voltaire och Bagerina.

Kött

Givetvis hittar du även närproducerat svenskt kött hos oss. Det lokalproducerade fläskköttet från Dalsjöfors ingår i vårt sortiment.

Ost, deli & chark

Vår 40 meter långa manuella delikatessdisk är fylld med bland annat butiksstyckat kött, chark, ost och färsk fisk. Här hittar du ett brett sortiment på drygt 100 olika varor som är ekologiska. Fråga gärna om rekommendationer – vi hjälper dig mer än gärna!

Kan vi bli bättre?

Saknar du någon produkt eller något varumärke i vårt ekologiska sortiment? Säg då gärna till någon av personalen när du besöker oss eller skriv till oss på Facebook, så skall vi absolut göra vårt bästa för att ta ditt önskemål i beaktande.

Till toppen