En generös delikatessdisk

I vår delikatessdisk är den ena dagen inte den andra lik. Här bjuder vi på ett levande sortiment, med allt från italienska lufttorkade skinkor och lagrade hårdostar till ett generöst utbud av oliver och goda tillbehör till ostbrickan.

Drömlika charkuterier

Här brukar våra kunder dröja sig kvar lite extra. Det är som om de äter med blicken när de står och funderar om de ska välja prosciutto eller serrano, om de ska slå till på den italienska salamin eller kanske ta det spanska rökta nötköttet. Vi är extra stolta över vår charkdisk som har det mesta oavsett om du ska plocka ihop en antipasti eller handla till tapaskvällen. Och den är förstås fullproppad med klassisk svensk smörgåsmat, leverpastejer från himlen och korv som är stoppad med kött av högsta kvalitet.

Ost för alla

Italiensk parmesan och pecorino. Fransk camembert och roquefort. Gruyère från Schweiz och brie gjord i paradiset. Bland våra ostar hittar du både de varsamt lagrade, de drömlikt mögliga och de extra feta från Grekland, de som är gryniga och hårda och de som är så mjuka att de nästan smälter på kexet. Sist men inte minst har vi förstås ett generöst utbud av våra svenska klassiker som lagrad västerbottenost och grevé. Här hittar du osten till smörgåsen, till desserten och matlagningen. Och en mängd marmelader och andra goda tillbehör.

Mer av det goda

Är du ute efter något gott till helgens picknick som du smidigt kan ta med dig? Eller kanske helt enkelt något lätt till lunchen? Då kan vi tipsa dig om vår manuella delikatessdisk där du nu hittar allt ifrån olika typer av härliga sallader som nudel- och pastasallad till kycklingspett och smarriga såser & röror – allt tillagat av vår egna kock Patrik. Prova till exempel räkröran som fyllning till en tunnbrödsrulle! Är det något du saknar i sortimentet? Säg till så ska vi se vad vi kan göra!

Köttdisken

Här hittar du både det svenska närproducerade köttet och utländska ursprungsmärkta delikatessbitar. Oavsett vad du är ute efter kan du vara säker på att vi varit noggranna i vårt urval. Dessutom hängmörar vi vårt kött här i butiken och våra egna styckare ser till att du får bitarna precis så som du vill ha dem.

Besök vår köttdisk

Fiskdisken

Vår fiskdisk bjuder både på det färska och det frysta, på nyfångad fisk från svenska vatten och delikatesser från utländska hamnar. Plus egna inläggningar och andra färdiga läckerheter. Och allt vi säljer stöttar det hållbara fisket och är förstås både miljöcertifierat och KRAV-märkt.

Besök vår fiskdisk

Till toppen